Participacio en el OFF MARIA CANALS de Barcelona des de 2018

Com a part de la formació dels instrumentistes des del 2018 els nostres alumnes de piano i música de cámara participen en el Off del concurs Maria Canals de Barcelona “el Maria Canals porta cua” tocant en el passeig de Gracia en un dels pianos de cua, en el centre de cultura i memòria de Born” i en el intercanviador de metro de la Diagonal.
Els felicitem a tots ha sigut una gran experiència


El 2019 degut a la situació sanitaria els alumnes de piano que han volgut han participat en un altre off del Maria Canals el “tu hi toques? “ des de casa, havent tingut que gravar des de casa seva les peces treballades i a traves de l’escola han participat en el concurs de vídeos Havent tingut la gran sort de poder tocar al gran piano de cua del Palau de la música Catalana alhora de recollir els seus diplomes

El 2020 despres de la gran experiència del curs passat els alumnes de piano han volgut tornar a participar en el tu hi toques? però aquesta vegada ha pogut ser des de l’escola on s’han gravat els vídeos i s’han enviat al concurs on han estat penjats en la galeria dels tocats i han tingut un altre cop el privilegi de tocar en el piano de gran cua del Palau de la música Catalana.

Escola de musica can canturri

Horari

Dilluns i Dimecres 10-13h

Dilluns a Divendres 17-20h.

Inici classes 5 Setembre, matrícules obertes

RRSS

Pandacoc © 2021 . Todos los derechos reservados