cancanturri.cardedeu@gmail.com
+34 938 711 979

SOBRE NOSALTRES

PRESENTACIÓ

L’escola de música i expressió Can Canturri es un centre d’ensenyaments creatius que posem al teu abast diferents tècniques artístiques i corporals per ajudar-te a desenvolupar la teva creativitat a qualsevol edat.

L’escola de música i expressió Can Canturri t’ofereix cursos regulars durant el curs escolar de: Música, teatre, ceràmica i pintura, motricitat i dansa

Així com altres de curta durada com els de música per nadons, també com a escola de ceràmica i pintura, escola de teatre i escola corporal oferim tallers monogràfics, casals artístics d’estiu i conferencies, audicions, concerts, obres de teatre, exposicions…

Com acadèmia de música podràs iniciar-te en la música amb els mètodes Willems i Dalcroze, i aprendre a tocar tota classe d’instruments (guitarra, piano, violí, flauta, bateria, trompeta… ). També oferim, classes de música de càmera, combo, de cant modern, clàssic i grup coral (cor escènic).

 

L’escola de música i expressió Can Canturri està ubicada en el centre del poble dins d’una casa de principis de segle XX i ampliada com a casa d’estiueig de la família del pintor Matias Canturri. Es per això que te amplies classes, i un jardí molt gran on es fan diferents activitats.

El centre va obrir el juliol del 2003 de la ma de Esther Corbella Huguet titulada superior de piano i solfeig, diplomada en pedagogia musical Willems, amb llarga trajectòria en el camp corporal, pianístic, pedagògic i amant de totes les arts.

Es va iniciar amb un casal artístic i un ambiciós projecta educatiu, artístic i de salut , que s’ha anant modificant depenent dels col·laboradors durant els anys i que ara ofereix una solida formació en el camp de les arts musicals, teatrals, plàstiques i de moviment.

QUE EN DIUEN

10è aniversari Can Canturri 2013

Vivim la plaça 2019

Escola de musica can canturri

Horari

Dilluns i Dimecres 10-13h

Dilluns a Divendres 17-20h.

Inici classes 5 Setembre, matrícules obertes

RRSS

Pandacoc © 2021 . Todos los derechos reservados