dansar amb cos, consciència,moviment i veu per adults

En la sessió ens obrirem a ser presència en tot el nostre cos-esser, despertar-nos a les connexions energètiques i utilitzar-les com a eines pel fluir del nostre moviment.

Vivenciarem la presencia de la respiració i de la mirada, en l’espai intern i l’espai extern per l’escolta del moment present i la seva relació directa amb el moviment-espai.

Desplegar-nos al sentir de ser tot el nostre cos, des de la consciència viva. Trobarem en la improvisació del moviment portes obertes a la creació individual, l’altre i el grup.

L’escolta del moviment intern és via directa pel moviment extern i un equilibri en la connexió amb la intuïció del ser creatiu que som!

Ona Mestre, ballarina, coreògrafa i pedagoga de dansa-teatre. Investiga amb la relació de cos-moviment-veu, des de un treball de consciència interna per el fluir de la creativitat.

Dona classes de Dansa-Creativa-Improvisació a nunArt Guinardó, a la escola Area dansa, a Alas Artes en moviment, a l’espai Dana. Tallers de dansa social. Acompanya processos de creació.

 

DIES 10 febrer, 16 març, 13 abril

HORA: 10’30-14h

LLOC: sala cel  C/Josep Vilaseca 16 Cardedeu

PREU: 36€ sessió o 85€ les tres sessions

RESERVES :cancanturri.cardedeu@gmail.com

Leave a Comment

Escola de musica can canturri

Horari

Dilluns i Dimecres 10-13h

Dilluns a Divendres 17-20h.

Inici classes 5 Setembre, matrícules obertes

RRSS

Pandacoc © 2021 . Todos los derechos reservados