Casal artístic d’estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys

El nostre casal artístic l’imparteixen especialistes en les matèries artístiques(música, plàstica, teatre, expressió corporal) i persones qualificades pels petits, tenim estones comunes com la inicial de 9 a 10h on tot el grup està junt i  on també els pares us podeu estar una estona mentre juguen i acaben d’esmorzar, ja que a les 10h comença l’activitat dirigida i ja no hi ha parada fins la 13h .
El nostre casal gaudim de l’aire lliure i de la natura ja que tot el que podem estem en el nostre gran jardí exterior amb arbres, també tenim sales per quan fa falta o ho requereix l’activitat.
El tema que uneix tot el casal es el de viatjar, cada setmana viatjarem a un país diferent on a partir d’una cançó i una dansa ens endinsarem en aquell nou mon i pintarem, construirem i experimentarem activitats que es fan en aquests països així com contes, tocarem instruments i jugaren als seus jocs, els grup dels grans també faran teatre. La Rita una rateta es la que cada dilluns porta una maleta on hauran d’endevinar pel que porta a quin país anem amb ella.
El casal serà del 1 al 26 Juliol
Els grups son de 3 a 5 anys i de 6 a 12 anys , si hi ha mes inscrits d’una edat els podem subdividir el màxim de nens per grup es de 10 nens.
Recomanem poder fer el casal les 4 setmanes perque es crea un vincle molt bonic entre ells i ja veuen la manera de funcionament en la que cada setmana estan mes entusiasmats.
Per aquelles persones que ho necessitem també oferim la modalitat de setmanes o dies solts.
A les tardes del mes de juliol oferim com a escola de música i expressió activitats per totes les edats inclòs adults i nadons

 

Escola de musica can canturri

Horari

Dilluns i Dimecres 10-13h

Dilluns a Divendres 17-20h.

Inici classes 5 Setembre, matrícules obertes

RRSS

Pandacoc © 2021 . Todos los derechos reservados